Onze diensten voor bedrijven

Als onderneming bent u bijzonder kwetsbaar voor specifieke misbruiken waar u dikwijls weinig aan kunt doen zonder harde bewijzen. U kunt onze hulp inschakelen wanneer u meer informatie wenst of wanneer u vermoedt dat u reeds slachtoffer bent van frauduleuze praktijken.

Algemeen

Als ondernemer hoeven wij u niet te vertellen dat goed personeel goud waard is. Loyale, plichtsgetrouwe en hardwerkende werknemers zijn echter dun gezaaid. Bovendien genieten werknemers van uitgebreide rechten waardoor het voor een onderneming financieel zware gevolgen kan hebben indien men zonder harde bewijzen stappen onderneemt tegen een werknemer.

Wij bespreken met u de problematiek waarmee uw onderneming wordt geconfronteerd en stellen een onderzoeksstrategie op maat van de specifieke noden op, al dan niet in overleg met uw advocaat.

Onze onderzoekers zijn van overheidswege gemachtigd tot het uitvoeren van daden van opsporing voor onze cliënten. Van deze opsporingsdaden wordt een chronologisch verslag, ondersteund met beeldmateriaal opgesteld. Dit verslag is bovendien in rechte bruikbaar of evengoed rond de onderhandelingstafel.

Ons kantoor staat garant voor absolute discretie. Wij geven nooit informatie vrij betreffende onze cliënten. Onze onderzoeksrapporten worden enkel overhandigd aan de cliënt, welke volledige zeggenschap heeft betreffende de eindbestemming hiervan.

LEES MEER OVER ONZE AANPAK

Onze tussenkomst is mogelijk in diverse problematieken waarbij er tot vaststellingen dient overgegaan te worden. Wij geven u een (niet-limitatieve) opsomming van de vaakst voorkomende materies.

Indien u een afwijkende vraag hebt kunt u gerust contact met ons opnemen en kunnen we bespreken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

CONTACTEER ONS